LIVSTYCKETS UTSTÄLLNINGAR 2006

Från Tensta till Rosendal

Mattor med unika mönster

Tensta Bo 06

Sakta och kärleksfullt

 

Höns, blommor, blad, parasoller samt en och annan kamel i Livstyckets kollektion FRÅN TENSTA TILL ROSENDAL.

En sensommardag satt alla från Livstycket tillsammans över en kopp kaffe i Rosendals äppelträdgård, skrattade. tecknade, målade och samtalade om livet. Detta resulterade i ett unikt mönster skapat med stöd av konstnären Ulla Tenman och designer Lillian RAA Woud-Maggero. Foto: Birgitta Persson
 
 

 

 

 


I samband med Bomässan i Tensta 2006 tog Livstycket fram en helt ny produkt: MATTOR MED UNIKA MÖNSTER , skapade av några av våra konstnärligt utbildade deltagare. Mattorna är tillverkade i Indien av bästa ullkvalitet.
 
 
 
 

 

 

 

Under TENSTA BO 06 flyttade Livstycket till Tenstaplan 6. Flytten var två kvarter men så ser inte alltid en flytt, flykt ut... Här är gränserna utsuddade och vi möttes i en kreativ närvaro. Med boende i andra länder och boende i Sverige som tema och inspiration skapade Livstycket ett eget formspråk och en alldeles unik inredning av en vanlig lägenhet.
Inredare: Ett samarbete mellan Livstyckets deltagare under handledning av konstnär Ulla Tenman och formgivare Lillian RAA Woud-Maggero under VT-06.

 

 

 

 

Utställningen SAKTA OCH KÄRLEKSFULLT på Solna Bibliotek, sommaren 2006, där Livstyckets historia sedan 1992 berättades .