DELTA HOS OSS

Livstycket erbjuder teoretiska och praktiska lektioner varje dag, måndag till fredag 9-15. Här kan du förbättra din svenska, lära dig mer om samhället och få hjälp med att söka jobb och hitta en vidareutbildning eller ett arbete som passar just dig.

Kvinnor och män över 20 år

Dina kunskaper i svenska samt dina tidigare utbildningar och erfarenheter bestämmer vilken grupp du går i. Kan du ganska bra svenska så får du mer teori än praktik. De teoretiska lektionerna innehåller naturligtvis svenska men även samhällskunskap, data och mycket annat. Om du behöver träna mycket på svenska kan du börja i vår verkstadsgrupp där ni talar svenska under tiden som du lär dig trycka på tyg, skapa nya mönster och sy, både för hand och på maskin. Du deltar också i den teoretiska undervisningen som består av svenska med svensk grammatik, samhällskunskap och datakunskap. Alla deltagare på Livstycket har friskvård en halv dag i vecka.

Målet med att vara på Livstycket är att du får ett fungerande språk som gör att du kan vara delaktig i samhället. Du får också hjälp med att hitta en utbildning eller en praktik som passar dig. Vi kan också hjälpa dig att söka jobb.

Kontakta Livstycket, Ann-Christin Löfgren så berättar hon mer Tel: 08-760 43 15 Mail: ann-christin.lofgren@livstycket.com